Beugelclub Stramproy in nieuwe tenues klaar voor volgend seizoen

Beugelclub Stramproy in mooie nieuwe polo’s klaar voor de strijd !

 

       

  

Nu de start van het nieuwe seizoen voor de deur staat, lijkt de beugelclub Stramproy helemaal klaar voor alles. In de eerste week van september starten de wedstrijden met een bekerronde, de week daarna volgt de aftrap van de reguliere competitie. Stramproy heeft de enige Beugelclub in de gemeente Weert. Het onderkomen op het sportpark de Steinakker ligt er weer piekfijn bij, nu de baan helemaal geprepareerd is. Het is namelijk zaak de lemen ondergrond rimpelloos en strak te krijgen aan het begin van een nieuwe competitie. Ook de 4 teams zijn geformeerd. De trainingen en oefenavonden lopen alweer een hele tijd, dus het kan beginnen !

Bijzonder is ook dat er voor het eerst in de 50-jarige geschiedenis van de vereniging met team shirts gespeeld gaat worden. Door een betrokken sponsor, het schildersbedrijf Truijen, is het mogelijk geworden om de 4 competitieteams te voorzien van koningsblauwe poloshirts. Daarmee zullen de spelers beter herkenbaar zijn en als geheel naar voren kunnen treden. Dat was aanleiding om een aantal foto’s te maken van de competitiespelers, in hun nieuwe tenue. Schilderbedrijf Truijen wordt van harte bedankt voor deze steun en gehoopt wordt dat we regelmatig zo in het nieuws kunnen komen.


Beugelen is een sport voor jong en oud, de beste teams herbergen twintigers ! Maar ook voor de oudere spelers kan dit spel voor mooie en spannende momenten zorgen. Het is deels kracht en behendigheid, echter het tactische deel is vaak het belangrijkste onderdeel van het spel. De tegenstander beletten te scoren, door deze vast te leggen en voor de voeten te gaan liggen, levert soms een waar “mens erger je niet” spel op. Een beetje schaken op een groot veld.

Als u dat eens wilt proberen: kom naar de Burgemeester Smeijersweg 2A in Stramproy op maandag, woensdag of donderdagavond, vanaf 19.00 uur. Ook op vrijdagnamiddag of zondagochtend kan er gebeugeld worden. Voor de hoogte van de contributie hoeft u het niet te laten, die is namelijk maar 25 euro per jaar !!