Beugelclub organiseert weer vrijblijvend Koppeltournooi

De beugelclub Stramproy wil zoveel mogelijk mensen laten proeven van de prachtige beugelsport. Daarom stonden ze op het Beursplein op 11 juni en was de baan open voor bezoekers. Maar om eens echt de sport zelf vrijblijvend te beleven, en meteen ook de uitleg te krijgen van de relatief eenvoudige spelregels, da’s weer wat anders.

Tijdens het Koppeltournooi van 19 tot 24 juni kan je kennismaken met deze sport. Niet beugelaars worden dan gekoppeld aan een ervaren speler, en samen spelen ze tenminste 3 wedstrijden op één van de 5 avonden in die week. De winnaars stromen door naar de finale-avond op zaterdag 24 juni. Dan zal het winnende koppel bekend worden van dit koppeltournooi. Voor de winnaars zijn er bovendien mooie prijzen.

Als je eens wilt meedoen, op een eenvoudige (en bovendien gratis) manier : meldt je dan aan voor deelname. Alle wedstrijden zijn in het lokaal op het sportterrein De
Steinakker, Burg. Smeijersweg te Stramproy.

Wist je trouwens dat beugelen een van de oudste sporten is die we kennen ? Al sinds de Middeleeuwen is deze sport bekend van schilderijen. Nu zijn de spelers in de hoogste klasse vaak jongeren, die er een waar spektakel van kunnen maken. Maar ook op elke leeftijd kan je je hier je energie in kwijt. Het is namelijk niet alleen kracht, maar ook behendigheid en vooral tactisch vermogen maken deze sport zo leuk. Eigenlijk ook een beetje plagen voor volwassenen…..

Als je interesse hebt, meldt je dan aan bij de Beugelclub zelf (ma /wo avond open), of bel even met Peter Niellissen 06- 274 10 558 of

Frans Henderikx 06 – 150 359 70. Hopelijk tot ziens !

Koppeltournooi 2020
En zo begin je de wedstrijd…