Best of Da Capo 11 juni in Maaseik

Afgelopen pinksterweekend waren het drie fantastische uitvoeringen in De Zaal. Het waren intensieve maanden van voorbereiding maar als dan het resultaat zo succesvol is en de reacties zo hartverwarmend, is het alle inspanning waard geweest.
Een woord van dank aan iedereen (het zijn er echt teveel om hier allemaal te benoemen) die op wat voor wijze dan ook heeft meegeholpen om dit unieke evenement tot een succes te maken.

Heb je “The Best Of” om wat voor reden dan ook gemist dan krijg je een herkansing. Komende zaterdag, 11 juni, zingt het koor dezelfde nummers nogmaals, daarvoor moet je dan wel even naar Maaseik reizen. De setting is anders maar zeker zo bijzonder nl in de Sint-Catharinakerk in de Grote Kerkstraat.
De voorstelling start om 20.00 uur en kaartjes kosten € 12,00 per stuk. Informeer maar eens bij toeschouwers die erbij waren afgelopen weekend, dit moet je gezien en gehoord hebben. We hopen dus dat we as zaterdag nog veel mensen uit Stramproy in de kerk in Maaseik zullen zien die (misschien nogmaals) genieten van de beste 20 nummers uit het bestaan van het koor Da Capo.

Ook leuk om te lezen het verhaal van (klik op) Da Capo in Weert Magazine