15 oktober Roojer Kwis

Het evenement dat Rooj in 2018 op de been bracht is eindelijk terug voor de 2e editie, de onvolprezen RoojerKwis! Mocht je het in 2018 gemist hebben kort een uitleg over deze unieke kwis.

Deze kwis, die garant staat voor een gezellige maar toch ook drukke avond, wordt gespeeld vanuit een eigen te regelen “kwishonk”. De vragen die opgesteld worden kunnen in het kwishonk beantwoordt worden, maar het is ook noodzakelijk om naar buiten te gaan om vragen op locatie te beantwoorden.
Naast de denkvragen zijn er ook doe-opdrachten, welke de creatievelingen en doeners zullen uitdagen. In het huidige tijdperk zijn PC’s, smartphones, tablets, etc. niet meer weg te denken, deze zijn dan ook zeker handig bij het beantwoorden van vragen, maar er zijn ook vele vragen bij die een andere benadering vragen. Zo is het verstandig om boeken over Stramproy en omgeving te hebben, of is er gewoon parate kennis nodig uit het non-digitale tijdperk.
De juiste teamsamenstelling (een aantal van tien heb je minimaal nodig) is zeker van belang voor succes in de kwis. De kwis wordt gehouden op zaterdag 15 oktober, start en ophalen van de vragen zal zijn om 18.00 uur in “De Zaal”. Voor 23.00 uur moeten de antwoorden dan weer ingeleverd zijn

De prijsuitreiking is vrijdagavond 28 oktober. Hier kunnen de teams elkaar ontmoeten en de diverse ervaringen nog eens delen onder een drankje en/of hapje. Tijdens de prijsuitreiking blikken we terug op de diverse vragen en creatieve opdrachten.
Teams kunnen zich aanmelden via onze site https://www.roojerkwis.nl/index.php/inschrijven .
Hou voor de meest actuele ontwikkelingen onze facebookpagina  en  website  in de gaten.