Best of Da Capo 3, 4 en 5 juni

Het koor Da Capo (Stramproy Vocaal) geeft begin juni drie unieke uitvoeringen.
Ze brengen dan de beste liedjes uit hun 26-jarig bestaan ten gehore!
Het worden ongetwijfeld drie bijzondere uitvoeringen, niet alleen vanwege de mooie, prachtige liedjes, maar ook door de speciale setting. De koorleden gaan midden in De Zaal staan op een ronddraaiend podium en het publiek zit daar dan omheen. Ieder liedje, of het een rocknummer is, uit een musical of in het dialect, heeft een eigen sfeer en ook daar wordt veel aandacht aan geschonken. Het belooft een spectaculaire show te worden die je absoluut niet mag missen, met variërende choreografie en lichtplannen. Als klap of de vuurpijl zingen ze het nummer “Veuraan” een lied speciaal gemaakt voor Da Capo door Fer Koolen.
De organisatie van deze uitvoeringen is mede mogelijk gemaakt door “Wecoat” in Stramproy.

De uitvoeringen op 3 en 4 juni beginnen om 19.30 uur, de uitvoering op Pinksterzondag 5 juni al om 14.00 uur. Kaartjes à € 12,50 zijn te koop bij kantoorboekhandel “Benelux” of bij Plant en Cadeauwinkel “In de Zevende Hemel”.
Het is ook mogelijk om kaarten online te bestellen, klik dan op kaarten bestellen
Let op: vanwege de bijzondere opstelling in De Zaal zijn er minder zitplaatsen dan gebruikelijk dus bestel snel want op = op.

Ook leuk om te lezen het verhaal van (klik op) Da Capo in Weert Magazine