De inschrijvingen voor KVW Stramproy 2022 (22 t/m 26 augustus) zijn geopend

‼️‼️Het is zo ver! De inschrijvingen voor KVW Stramproy 2022 (22 t/m 26 augustus) zijn geopend‼️‼️
 
De (hoofd)leiders, verzorging en kookstaf zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Wat zou er je allemaal te wachten staan? Heb je al ideeën over wat jullie gaan doen? Reken er maar op dat het weer een te gekke week wordt.
 
Waarschijnlijk sta je dus te trappelen om je aan te melden. Vul dan gauw het aanmeldformulier op onze website in. Aanmelden kan t/m 20 mei 2022.
 
We organiseren de KVW-week voor álle kinderen van Stramproy in de basisschoolleeftijd, die uiterlijk op de vrijdag van KVW 4 jaar of ouder zijn. U kunt uw zoon/dochter aanmelden wanneer hij/zij woonachtig is in Stramproy en/of naar school gaat in Stramproy.
 
Hopelijk tot 22 augustus!
 
Bij vragen zijn we bereikbaar via het contactformulier op onze website.
 
Groetjes,
KVW Stramproy