Zondag 5 september “Het Nieuwe Begin”

 Het Nieuwe Begin, een evenement voor alle 65+-ers van Stramproy

Zondag 5 september op Kerkplein Stramproy

 

 

Corona, een virus dat een gigantische impact heeft op de wereld, Nederland en ook Stramproy. Vooral de ouderen onder ons hadden het zwaar. Enerzijds doordat vele activiteiten wegvielen, maar vooral door de minimale contacten die nog mochten met familie, vrienden en leeftijdsgenoten. Eenzaamheid en isolatie waren dagelijks aan de orde. We kijken uit naar het moment dat we het virus onder controle hebben. Kortom reden een evenement te plannen voor alle 65-plussers in Stramproy. Een evenement waarbij we een punt zetten achter de moeilijke tijd en een start maken met “Het Nieuwe Begin”.

 

Op zondag 5 september kunnen  alle 65+-ers op het Kerkplein genieten van een heerlijke brunch,

entertainment, muziek van roojer artiesten en tal van andere activiteiten. Een middag heerlijk, onbezorgd genieten!!!

 

Informatie over aanmelden volgt spoedig maar noteer alvast deze datum in uw agenda.

 

Het Nieuwe Begin is een initiatief van Leefbaarheid Stramproy en de Ouderenvereniging.