Renovatie tennisbanen LTV de Grensmeppers in volle gang

Op maandag 26 oktober zijn ze begonnen met het renoveren van de eerste vier banen en het hekwerk op ons tennispark. Als de weeromstandigheden het toelaten zijn de fonkelnieuwe kunstgrasbanen klaar op 13 november. In het voorjaar zijn er al ledverlichting en zonnepanelen geplaatst. De Grensmeppers zijn bijna klaar voor een perfect voorjaar en een mooi coronaproof jubileumfeest op 13 juni 2021. Tijdens de werkzaamheden is het sportpark gesloten en kan er niet getennist worden.

Kan je teamsport niet doorgaan tijdens de corona? Tennissen is de ideale sport tijdens de pandemie. Met z’n tweeën of vieren kan je gewoon lekker sportief tennissen volgens de regels van de KNLTB en het RIVM. Ben je nog geen lid en altijd nog eens je talenten op de tennisbaan willen tonen? Neem een proefles of koop een daglabel en dan zien je we graag terug op onze nieuwe tennisbanen. Voor meer informatie kijk eens op de vernieuwde website www.grensmeppers.nl of stuur een mailtje naar info@grensmeppers.nl.