Natuurwerk op de Buuëtjeshei begint weer op 20 sept!

Het broedseizoen en de zomerstop is voorbij dus we gaan weer elke vier weken aan de slag op de Buuëtjeshei (Stramproyer heide). Helaas heeft de hei wederom weer flink te verduren gehad van de droogte. Maar we houden er de moed maar in.
Iedereen, jong en oud, is welkom om te komen helpen. De werkzaamheden bestaan uit het uitsteken van berkjes en vogelkers, licht plaggen van heide en wegknippen van opschot van dennetjes. Het is handig als je zelf een snoeischaar en/of een scherpe spade meeneemt en stevige handschoenen. Er is enig reservematerieel aanwezig.

We beginnen op zondagochtend altijd om 10 uur (verzamelpunt bij de zevensprong op zandpad de Boberden) en eindigen rond 12.30u. Voor koffie en thee wordt gezorgd.
De data van de natuurwerkochtenden op zondag zijn: 20 sept, 18 okt, 15 nov, 13 dec, 10 jan, 7 feb, 7 mrt.

Meer info via Michela van Kampen (tel. 06-50744032 of vankampenmichela@gmail.com).