KVW door waer en weendj

Zijn jullie ook al aan het aftellen voor de te gekke KVW-week? Onze leiding, verzorging en kookstaf in ieder geval wel! Nog een paar nachtjes slapen en dan zal KVW 2020 gaan beginnen! Benieuwd hoe jullie week er uit gaat zien? Hier alvast een klein inkijkje per groep!

Groep 1&2 openen we de week met een weerbericht van Pierre Goodwear en Aaltje Zonnestraaltje. Zij voorspellen een zonnige dag, maar dat loopt dan toch iets anders… Haal de handschoenen en muts maar uit de kast, want het is winter! Woensdag waait de wind jullie om de oren op deze stormachtige herfstdag. Op donderdag is het dan eindelijk zo ver, het zonnetje schijnt en de luncht is blauw. Een ideale dag voor jullie eigen Zomerkermis!

Groep 3&4 maakt een grootste reis door verschillende seizoenen waarin we avonturen beleven met onder andere tovenaars, kabouters en een ijskoning. Het belooft een groot spektakel te worden met spellen uit alle seizoenen, waarbij snelheid, doorzettingsvermogen, slimheid en kracht ingezet moet worden om de spannende belevenissen te doorstaan. We maken er met z’n allen een groot feest van met muziek en dans.

Volgens het befaamde weerstation van groep 5&6 kan de week niet meer in het water kan vallen. Alhoewel… Hopelijk komt de Waerse Waerman geen roet in het eten gooien. Gaan jullie een stormachtige herfstdag tegemoet? Zouden jllie misschien zelfs bevend en bibberend van de kou een skipiste af moeten glijden, in plaats van een verkoelende duik te mogen nemen in het zonnige Groondjwaterpark? Is het weerstation kapot of is er iets anders aan de hand?

De week van groep 7&8 staat in het teken van te gekke experimenten, proefkonijnen, witte jassen en echte scheikundige proeven! Zet je schrap in ons laboratorium vol knallende reageerbuisjes, borrelende vloeistoffen en mengsels met explosiegevaar. De verzorgers gaan ervoor zorgen dat er weer een super gave, spectaculaire helling wordt gebouwd! Is het een familieglijbaan, een super snelle glijbaan of toch….? We houden jullie nog even in spanning! Het wordt nog sjieker, mooier en gekker dan andere jaren! Tijdens de “Frozen in de Zomer Disco Party” zetten we alles op zijn kop en gaan we los op de muziek van een bekende DJ.

Lees de ouderinfo nog eens goed door, zodat je weet waar, wanneer, hoe laat en met welke spullen in je rugtas, je aan deze fantastische week gaat deelnemen! Houd tijdens de week onze Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor de leukste verhalen en foto’s!

Tot maandag!

Groetjes KVW Stramproy