Beugelclub is weer gestart, met openlucht vergadering !

 

Nu de versoepeling van de coronamaatregelen per 1 juli zijn ingegaan, is ook de Beugelclub weer open voor gebruik. Vele leden hebben hun wekelijkse beugelavond gemist, net als het onderlinge contact en de gezelligheid. Gelukkig kan er nu weer geoefend worden. Alvorens dat ging gebeuren, heeft de vereniging op 29 juni een ledenvergadering gehouden, om elkaar weer bij te praten over de start van het spel. Dat was een bijzondere vergadering, want deze werd in de buitenlucht gehouden. Voor zover we weten is dat de eerste keer in het bestaan van de club. De voorzitter moest zijn stem wat meer verheffen dan gebruikelijk, maar dat kwam alleen door de slechte akoestiek in de buitenlucht. Verder waren de aanwezigen het snel en helemaal met elkaar eens. De beugelaars waren blij weer aan de slag te kunnen, vonden het leuk elkaar na maanden weer eens te zien en genoten van heerlijke Roojer vlaai en koffie. Eindelijk weer eens goed nieuws !
En op 1 juli was het dan echt zo ver : de bol rolde weer, en dat kon allemaal echt door de beugel….