KVW 2020 – DOOR WAER EN WEENDJ

Het is zo ver! De aanmeldingen voor KVW Stramproy 2020 zijn geopend. Dit jaar vindt de week plaats van maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus.

Hopelijk gaat het goed met je! Waarschijnlijk heb je best zin om weer naar school te gaan en al helemaal in de gezelligste week van de zomervakantie! 😊 Je snapt dat het, door corona, dit jaar helaas niet mogelijk is om op school langs te komen met de aanmeldformulieren. Daarom hebben we ervoor gekozen om de aanmeldingen helemaal via onze website te laten verlopen.

Op dinsdag 21 april heeft minister-president Rutte vertelt dat jullie weer naar school mogen vanaf 11 mei. Of KVW in de zomervakantie wel/niet door mag gaan weten we nog niet. We houden alle ontwikkelingen in de gaten en zijn hierover in contact met de gemeente! Omdat KVW organiseren veel werk is zijn onze leid(st)ers in elk geval wel alvast aan de slag gegaan met de voorbereidingen om er samen weer een te gekke week van te kunnen maken.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op onze website.