Update De Volhouders – Penthouse Rock

Zoals beloofd, komen wij met een update m.b.t. onze toneelvoorstellingen van Penthouse Rock. Na het onderzoeken van diverse mogelijkheden qua beschikbaarheid van spelers en locatie,  hebben wij moeten constateren dat uitstellen naar een later tijdstip dit jaar, helaas niet mogelijk is.

De voorstellingen van  ‘Penthouse Rock’  worden doorgeschoven naar 20, 21, 26 en 27 maart 2021.

Had je al een kaartje gekocht? Je hebt recht op teruggave.
Op dit moment zijn we nog op zoek naar een, binnen de Coronamaatregelen passende, oplossing om bezoekers de kans te geven hun kaartje in te leveren. Zodra dit helder is,  word je hierover ingelicht via o.a. www.de-volhouders.nl, onze facebookpagina en overige sociale en lokale media.

Bewaar in  elk geval je kaartje(s).

Maar…. jij kunt de Volhouders helpen!  Zodra volgend jaar februari de kaartverkoop begint, kun je je huidige kaartje bij de bekende verkooppunten ook inwisselen voor een kaartje voor één van bovengenoemde data in 2021.
Hiermee help je De Volhouders enorm.

We hopen dat je met ons mee wil denken. We gaan samen voor prachtige voorstellingen op 20, 21, 26 en 27 maart 2021!