Doe mee en WIN!

Doe mee en win!

De schoolkinderen kunnen al enkele weken niet naar school. Dat valt niet mee, de hele dag thuis, géén vriendjes en géén juf. Wel via de computer huiswerk maken, maar leuk is anders. Daarom heeft de Dorpsraad een leuke prijsvraag bedacht voor de kinderen van de basisschool.

Over enkele dagen is het Pasen, normaal gesproken een feest voor de familie. Zou het niet leuk zijn als je zelf een paasei kleurt, of met een spreuk versiert? Het paasei hang je aan de deur bij iemand die je dat graag geeft, bijv. omdat dat iemand is die nu niet naar buiten mag. Iemand die je misschien helemaal niet goed kent. Maak daarvan een foto of een filmpje en stuur dat, met een kort verhaaltje over jouw ei en wie je het gegeven hebt naar info@dorpsraad-stramproy.nl

Wij gaan 25 leuke prijsjes daaraan verbinden waaronder een echte HOOFDPRIJS. Dat wordt een tegoedbon voor ijs met de hele familie, ter waarde van 25 euro !!!!

Win een prachtige prijs, we hebben er 25 in totaal!

 

Graag delen!