Kerst bij ZijActief

ZIJACTIEF NIEUWS

Donderdag 19 december om 19.30 uur in de Zaal
KERSTVIERING
Traditiegetrouw sluiten we ons verenigingsjaar 2019 af met een gezellige kerstviering. De culturele groep is al geruime tijd druk in de weer met de voorbereiding van het kersttoneel. Het resultaat hiervan gaan we zien tijdens deze kerstviering.

KERSTCOLLECTE
De kerstcollecte wordt dit jaar gehouden voor “Stichting Hartekind”. Deze Stichting wil, met het financieren van wetenschappelijk onderzoek, de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: “Kind zijn, HART nodig!”. Jo en Marjo van Es, opa en oma van kleinzoon Kay, met een aangeboren hartafwijking, zijn onze gasten en vertellen hun verhaal op deze avond.

We heten jullie van harte welkom op de kerstviering en maken er samen onder het genot van een hapje en drankje  een sfeervolle avond van.