Escaperoom in de Kerk

Het huidige kerkgebouw van de parochie St. Willibrordus in Stramproy bestaat dit jaar precies 100 jaar. Reden voor bijzondere activiteiten… Maar om nu te denken dat er een echte escaperoom gemaakt zou worden op zo’n bijzondere plek ? Nee, daar rekenen de meeste mensen niet op.

Toch is het een feit. Vanaf de herfstvakantie kunnen groepen van 3 – 6 personen 1 uur lang proberen te ontsnappen uit de ruimte van de kerktoren. Daarvoor moeten ze alle aanwijzingen zien en begrijpen wat ze er mee moeten doen. Pas als dat allemaal gelukt is, kunnen ze pastoor Amal die zichzelf per ongeluk heeft opgesloten bevrijden. Wie zet de snelste tijd neer?

Deze unieke plek voor een escaperoom zal voor menigeen heel bijzonder zijn. Om alles in goede banen te leiden, worden groepen opgevangen in de sacristie van de kerk voor een uitleg. Daarna wordt in de geur van wierook en onder hemelse sferen het uiterste aan creativiteit van de deelnemers gevraagd. Pas dan, en ook nog met enige bijstand van boven, kan de code gekraakt worden. Als de klus geklaard is eindigen we het avontuur met een drankje.

Deze escaperoom kan de komende maanden gereserveerd worden, via het e-mailadres  escaperoomkerkstramproy@gmail.com Dit is op meerdere momenten door de week, zowel overdag als ‘s avonds mogelijk. Een erg leuk uitje voor groepen, vrienden of familie.

Kies uit de variant voor volwassenen of voor kinderen en meld je aan! Kijk voor meer info op www.escaperoomkerkstramproy.nl

Poster Escaperoom