Koppeltoernooi Beugelen succesvol verlopen

Koppeltoernooi Beugelclub Stramproy succesvol verlopen

Het beugelen in Stramproy is nog springlevend. Dat bleek wel tijdens het drukbezochte koppeltoernooi van 19 t/m 24 juni. Tijdens dit toernooi werden beugelaars gekoppeld aan mensen die niet beugelen. Elk duo speelde zo 4 wedstrijden in de poule fase. De winnaars van elke poule speelden vervolgens op zaterdag 24 juni de finale. In totaal deden 25 koppels mee, verdeeld over 5 poules. Dat leverde in totaal 60 wedstrijden beugelen op !!

Opvallend was dat alle poules een spannend verloop kenden. Slechts één enkel team wist alle wedstrijden te winnen, en 4 avonden moest het doelsaldo uitslag geven over wie de winnaars waren. En daar zaten verrassende dag kampioenen tussen ! De kampioen van de vorige editie wist het op doelsaldo net niet te redden.

Bijzonder was ook dat de individuele wedstrijd ringbeugelen op 4 van de 5 avonden gewonnen door de niet-beugelaars ! We kunnen wel stellen dat er op een goed niveau gebeugeld werd, zeker door de “nieuwelingen”.

Er was veel belangstelling van eigen leden, bestuur en supporters van gastspelers. Er zullen niet vaak zoveel bezoekers in een week op de beugelclub zijn geweest in Stramproy. Mooi om te beleven allemaal.

Ofschoon het sportieve niet meteen het belangrijkste was voor dit evenement, bleek dat er toch best fanatiek gespeeld werd. De eersten in de poule waren respectievelijk :

  • Huub Heijmans en Wiel Smeets
  • Jan Meerten en Rob Henderikx
  • Thieu Vranken en Siem Dreesen
  • Geer Kwaspen en Herman Truijen
  • Henk Ramaekers en Mart Janssen

De finale op zaterdag begon met enige wedstrijdspanning bij de deelnemers. Bij de betere teams kan 1 foutje al fataal zijn, en dat wilde niemand maken…. Na een wederom spannende strijd kwam uiteindelijke het duo Thieu Vranken en Siem Dreesen als winnaar uit de bus. Proficiat heren, met dit mooie resultaat, alle deelnemers dank voor de mooie week.

Als u nu denkt : dat beugelen is misschien ook wel iets voor mij, kom dan maar eens langs op de beugelbaan op het sportpark in Stramproy. Maandag en woensdagavond zijn oefenavonden, Vrijdagmiddag en zondag ochtend kan je er ook een balletje komen beugelen.

Bellen of mailen kan ook : Peter Niellissen 06-27410558 of admbeugelclubstramproy@gmail.com