Roojer verenigingen presenteren zich op het Beursplein 11 juni 2023

Er is in Stramproy een initiatief “Rooj Samen Verbonden” opgestart. Dit initiatief heeft twee doelen :

• Voor inwoners : een actief dorp, met veel mogelijkheden om zich te ontspannen, bij
verenigingen te gaan, als vrijwilliger of bestuurslid mee te doen.
• Voor verenigingen : door samen te werken een verlichting te krijgen in het runnen
van een club of vereniging. Daardoor makkelijker aan leden, vrijwilligers, kader en
materialen te komen.

Dit hogere doel willen we bereiken door een goede start te maken op zondag 11 juni met een “Beursplein”. Daarbij kunnen verenigingen, die dat willen zich presenteren aan het publiek. Deze laten zien dat ze er zijn in het dorp, wat ze precies doen en te bieden hebt voor leden, vrijwilligers en bestuursleden. Voor de inwoners van het dorp, zeker voor diegenen die nu nog (bijna) nergens bij zijn een uitgelezen kans om eens te kijken wat er zoal te doen is in het dorp. Wil jij eens weten wat hier allemaal mogelijk is ? Kom dan kijken op 11 juni, van 13.00 tot 16.00 uur. Er doen meer dan 30 verenigingen mee aan dit evenement. Voor kinderen is er een speciale kinderhoek met eigen programma. Neem ze dus mee, en maak er zo samen een leuke middag van.

Daarna volgt er voor iedereen een muzikaal en gezellige afsluitend feest. Alleen daarvoor zou je al mee moeten doen en naar het Kerkplein komen. Dit gaat het Feestplein heten, met muziek uit de 60 en 90 jaren. Dit Feestplein duur van 16.00 tot 21.00 uur. Alles is gratis toegankelijk. Als je er voor voelt om hier een handje in mee te helpen : laat ons dat weten, want de totale organisatie is in handen van de gezamenlijke verenigingen. Bel 06 – 150 359 70 of mail naar franshenderikx@hotmail.com.

Kortom : er is genoeg te doen op 11 juni in Stramproy, komt allen en laat je vermaken. Je hoeft daar het dorp niet voor uit….”

De volgende week volgt meer informatie over het Beursplein.