Nog maar enkele plaatsen in voorjaarskoor Da Capo

Da Capo Stramproy Vocaal heeft voor het “Da Capo Voorjaarskoor” al twee-en-twintig aanmeldingen binnen (!) dus er zijn nog maar 3 plaatsen beschikbaar! Ben er dus héél snel bij als jij ook wil ervaren hoe fijn het is om te zingen in een koor. Je zingt mee in het grootste koor uit de regio, want Da Capo Stramproy Vocaal telt namelijk ongeveer 70 zingende leden.

Wat houdt het “Voorjaarskoor” in?
Na de kennismaking op donderdag 2 februari om half acht in Zaal Van Loon repeteren we onder leiding van de onvolprezen Veerle Henkens vervolgens iedere donderdag daar vanaf 20:00u. tot 22:00u., met een korte onderbreking voor een praatje en een drankje. Elke kandidaat krijgt een ervaren koorlid als buddy.
Je zult ervaren dat samen zingen al snel heel vertrouwd voelt. En de drempel is nu extra laag, het is gratis en je als nu mee gaat doen ben je niet de enige nieuwe bij dit gezellige koor.
We studeren gezamenlijk een 5-tal liedjes in, die we tijdens concerten op 18 juni in het “Open Luchttheater” in Thorn, en op 23 juni in het “Munttheater” te Weert uitvoeren.

Zingen is erg leuk, ontspannend én gezond. Na een repetitie voel jij je energieker en vrolijker. We hopen natuurlijk dat je na 23 juni “echt” lid wordt van het koor en mocht het niet zo zijn kan je zonder twijfel terugkijken op een leuke, bijzondere ervaring. Het is “nu of nooit”.

Dus om te beginnen: meld je gezien het nog beperkte aantal plaatsen snel aan via: info@dacapo-gemengdkoor.nl.
Vermeld je voor- en achternaam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Kijk op www.dacapo-gemengdkoor.nl of bel voor meer informatie met Mirjam 06-48478883 of Huub 06-29537900.