Welke roojer winse get?

Afgelopen zondag hebben we weer een wens van een ander in vervulling laten gaan. Marianne Best – Levels had een wens ingestuurd voor haar broer, Jan Levels. Marianne zag, net als heel veel andere Roojer minse, dat Jan zich erg inzet voor diverse goede zaken in Stramproy. Niet alleen ut Beele Erfke, maar ook andere verenigingen doen zelden vergeefs een beroep op Jan. Zoals recent nog het buitentoneel of de speeltuin in oprichting in de Teune Smeedstraat. Maar ook zorgen om zijn vrouw Ans en de inzet voor de kankerbestrijding zijn vormen van inzet voor de leefbaarheid van in het dorp. Het was de wens van Marianne om nu Jan eens in het zonnetje te zetten.

De fanfare bracht een mooie muzikale hulde aan Jan en Ans. Daarna stond menner Peter van Kasteren klaar voor een rit met de koets door het buitengebied. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind.

Proficiat Jan en Ans en dank aan iedereen die deze wens mogelijk heeft gemaakt.

Als je een wens hebt voor een Roojer persoon, straat of vereniging zien we die graag tegemoet. Je kunt je wens indienen door op  deze link te klikken.