Durf te dromen met Da Capo

Op zondagmiddag 4 december organiseert het onvolprezen koor Da Capo Stramproy Vocaal zonder twijfel weer een prachtig concert onder de titel “A Million Dreams”. Samen met de Koninklijke Harmonie uit het Belgische Rotem worden zeer diverse en sfeervolle nummers ten gehore gebracht.

Zo kun je genieten en meedromen met “Sogno di Volare”, met opzwepende muziek uit het videospel Civilization VI waarbij het koor vier- en soms zelfs zes-stemmig zingt. Voor de oudere jongere komt het heerlijke uptempo meezingnummer “Go like Ellijah” van zangeres Chi Coltrane langs. En wat dacht je van “Fix You”, misschien wel het mooiste nummer van Coldplay? De titelsong van het concert – “A Million Dreams” – komt uit de musicalfilm “The Greatest Showman” en werd een grote hit in de vertolking van zangeres Pink.

Dit is nog maar een kleine selectie uit het repertoire. Wil je alle nummers horen op een donkere zondagnamiddag en durf je met het koor en de harmonie mee te dromen?
Koop nu vlug een kaartje, want: op = op.

Het concert vindt dus plaats op 4 december in De Zaal en begint om 16.00u. De entreeprijs bedraagt € 10,00 inclusief een consumptiebon. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij Plant en Cadeauwinkel “In de Zevende Hemel” en bij “Boekhandel Benelux”.