Met populaire liedjes en meezingers gaat Da Capo Stramproy Vocaal de dromen van de zangers en zangeressen met u delen tijdens het concert genaamd “A Million Dreams”. “Sogno di Volare” is het opzwepende thema uit het videospel Civilization VI. Het is een indrukwekkend concertwerk van de bekende componist Christopher Tin. Dit koornummer kan enkel met een orkest worden uitgevoerd. We zingen vier- en soms zelfs zes-stemmig, met het harmonieorkest uit Rotem als begeleiding. Onze zangers en zangeressen vinden het héérlijk en machtig om dit werk te zingen. Letterlijk vertaald gaat het over een droom waarin je vlucht naar de vrijheid, de lucht, het universum.

“Fix You” van Coldplay, wie kent het niet, is ook zo’n heerlijk luisternummer met een betekenisvolle tekst: Soms zit het mee, soms zit het tegen, maar uiteindelijk komt alles weer goed. En natuurlijk mag ook “Go like Ellijah” van Chi Coltrane niet ontbreken. Had u gedacht dat dit lekker rauw klinkende nummer al bijna vijftig jaren hoog prijkt op de hitlijsten? Wij gaan u laten ervaren hoe dit valt te verklaren.

We hopen dat u erbij bent, want het wordt vast en zeker weer héél sfeervol.
Het concert begint om 16:00u. De entreeprijs bedraagt € 10,00 inclusief consumptiebon.