Roojer Kwis 15 oktober

Zaterdag 15 oktober is het dan eindelijk zover: de tweede editie van de Roojer Kwis.
Zijn jullie er klaar voor ? Zijn de smartphones en tablets opgeladen ? Doet de wifi het goed of zijn er versterkers nodig ? Zijn alle teamleden ingelicht dat ze om half zes op “het kwishonk” moeten zijn ? Heb je voldoende drank en versnaperingen ingeslagen ? Zijn de fietsen gecontroleerd m.n. wat betreft de verlichting ? Is het deelnamebewijs mét het teamnummer en naam erop uitgeprint zodat je dat (uiterlijk kwart vóór zes) kan meenemen naar de Zaal ? Heb je vrijdag 28 oktober ook in je agenda genoteerd, voor de uitslag en prijsuitreiking ? En bovenal: heb je er zin in ? Wij wel !
Het wordt vast weer zo gezellig en leuk als de editie van 2018. Hou de eindtijd (23.00 uur) wel goed in de gaten en krijg je niet alle vragen of opdrachten beantwoord gok ze dan maar of laat ze open. Als je de antwoordenboekjes na elf uur inlevert is het te laat en kan je helemaal niet meedingen voor de prijzen en (misschien belangrijker) de eer. Succes aan alle deelnemers en tot zaterdag.

Hou voor de meest actuele ontwikkelingen onze facebookpagina  en  website  in de gaten.