De wens van Linn Timmermans

We zijn 2 weken geleden begonnen met de actie: Welke roojer winse get? De dorpsraad heeft deze actie op touw gezet met als doel om elke maand minstens 2 wensen in vervulling te laten gaan. Inmiddels hebben we al een aantal wensen ontvangen en zijn we volop bezig met de uitwerking daarvan.

Eén van de ingezonden wensen is afgelopen week uitgereikt. Linn Timmermans had een wens ingezonden voor Patricia en haar vier jongens. De wens was: een gezellige dag voor jullie samen als extra steuntje in de rug. In samenwerking met Gotcha Weert en MC Donalds Weert kunnen ze met z’n vijven eerst gezellig naar de film en na afloop mogen ze bij de Mc Donalds de middag afsluiten. Wij bedanken Gotcha Weert en Mc Donalds Weert voor hun bijdrage en wensen Patricia en haar kids heel veel plezier op deze dag.

Hebben jullie ook een wens voor iemand in Stramproy? Klik dan op deze link voor het aanmeldformulier en wie weet staat jouw wens (voor een ander) hier volgende keer.