Welke Roojer winse get?

Mensen hebben altijd wat te wensen. Wat zou het nu leuk zijn als je een wens van een ander in vervulling kan laten gaan!

Stichting Dorpsraad Stramproy houdt zich vooral bezig met de leefbaarheid in ons dorp en het verbinden van partijen. Wij hebben het idee opgevat om “wensen voor een ander” te verzamelen en in vervulling te laten gaan. Ons motto daarbij is “Geit neet besteit neet”.

Minimaal 2 wensen per maand laten we in vervulling gaan. Hoe lang we daarmee doorgaan ligt vooral aan jullie inzendingen. Via Het Blaadje, Rooj.nu en Facebook kunnen jullie ons volgen en kunnen jullie zien welke wensen in vervulling zijn gegaan.

Vul het formulier door op deze link te klikken.

Je wens moet natuurlijk wel voor iemand uit Stramproy zijn. Daarnaast willen we ook weten waarom je vindt dat we juist voor die persoon een wens in vervulling moeten laten gaan. Jouw motivatie is belangrijk bij de selectie! Wensen voor een groep personen of misschien wel voor heel Stramproy zijn ook welkom.

Je krijgt altijd een reactie. Als je geen afwijzing hebt ontvangen is je wens nog altijd kandidaat voor uitvoering.

We zijn benieuwd naar jullie wensen!