Informatie avond over bouwprojecten in Stramproy

Direct na de herfstvakantie heeft de Dorpsraad een info-avond georganiseerd over bouwen in Stramproy. Als Dorpsraad zetten we ons al meerdere jaren in om woningbouw vlot te trekken in ons dorp. Inmiddels is de woningmarkt zo op hol, dat er nu “vanzelf” allerlei plannen gemaakt worden. Om weer eens bijgepraat te worden over alle bouwplannen en projecten voor de komende tijd, hebben we weer een info-avond georganiseerd in de Zaal.

De contacten met 4 grote ontwikkelaarts, en de gemeente hebben een datum opgeleverd dat we u willen bijpraten. Dat wordt dinsdag 2 november in de Zaal. Interessant voor mensen die iets willen met een huis, misschien zelf kopen of zelf verkopen ? Of misschien wilt u gewoon weten wat er te gebeuren staan, en wanneer precies ? Welke huizen gaat men bouwen, en voor welke doelgroep ? Wanneer gaan ze beginnen, en wanner denken ze klaar te zijn ? Schrijf alvast in je agenda of oppe klender : 2 november om 20:00 in De Zaal!