Paardensport weekend rijvereniging Equinus

Rijvereniging Equinus Stramproy presenteert met gepaste trots een sportief paardensportweekend in en om de geheel vernieuwde rijhal. Vrijdag 17 september, zaterdag 18 september en zondag 19 september. Daarom nodigen wij elke paardensportliefhebber uit om in het weekend van 17 t/m 19 september een kijkje te komen nemen in deze prachtige rijhal gelegen naast Molenweg 30 in Stramproy.

Op vrijdag 17 september wordt in de vroege avond een dressuurwedstrijd verreden. In de geheel vernieuwde rijhal kunnen ruiters en amazones een dressuurproef rijden in wedstrijdverband.
Zaterdag 18 september starten de ochtend met Bixie, dit is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. De kinderen kunnen met hun pony onder begeleiding (van hun ouders) kennis maken met de wedstrijdsport. Ze kunnen dan een dressuurproefje rijden en een parcoursje springen. Dit wordt een kei chique ochtend voor alle kinderen!
Tegelijk zal er zaterdag naast de rijhal een wedstrijd plaatsvinden van de aangespannen sport. Paarden voor de koets zullen strijden in de dressuurring om een mooie proef neer te zetten en daarna crossen ze tussen pionnen door, wie dit het snelste doet zonder dat er een balletje valt is dan de winnaar. Een spannend en erg leuk spektakel om eens naar te komen kijken.
Zondag worden er in de ochtend de clubkampioenschappen gereden. Dit wil zeggen dat enkel leden van rijvereniging Equinus tegen elkaar strijden om de titel van clubkampioen. Tijdens deze wedstrijd wordt er dressuur gereden en een parcours gesprongen.

Tijdens alle activiteiten is iedereen van harte welkom om te komen kijken en aanmoedigen. Natuurlijk met de in acht nemen van de dan geldende coronamaatregelen. Veelal van de activiteiten vindt buiten plaats.

Op het terrein wordt ook een lekker drankje en hapje verzorgd.

We hopen jullie te mogen ontvangen tijdens dit gezellige paardensportweekend in Stramproy.

Mochten je mee willen rijden / deel willen nemen aan een van de georganiseerde activiteiten dan kan dit natuurlijk ook. Alle informatie vind je via mijnknhs.nl of op startlijsten.nl