Wie jarig is trakteert

Op 3 mei 1996 werd “Gemengd koor Da Capo Stramproy” opgericht en dat is nu dus precies 25 jaar geleden. Ondanks dat de kooractiviteiten, op een korte onderbreking na, al meer dan een jaar stopliggen moet dat natuurlijk gevierd worden. Het koor doet dat met de uitgifte van een prachtige jubileumkrant. De fraai vormgegeven en unieke “bewaarkrant” bevat mooie verhalen, gedichten, foto’s, anekdotes en vele memorabele momenten die het koor in de voorbije jaren samen met jou beleefde.
Onze leden werden afgelopen zaterdag verrast met “hoog bezoek”: het bestuur kwam hen de jubileumkrant persoonlijk thuis overhandigen. En bij een feest mag iets lekkers natuurlijk niet ontbreken. Bakker Joost Snijders had speciaal voor deze gelegenheid gebakjes gemaakt, voorzien van het vernieuwde Da Capo logo.
Omdat Da Capo haar jubileum graag samen met iedereen viert, wordt de jubileumkrant deze week huis-aan-huis bij iedereen in Stramproy in de brievenbus gedaan. En wil jij net als onze zangers óók genieten van de overheerlijke Da Capo gebakjes? Ze zijn van vanaf dinsdag 4 mei tot en met 8 mei te koop bij Bakkerij Snijders. Zeker doen!