Dodenherdenking te volgen via livestream

Op 4 mei herdenken we alle militaire en burgerslachtoffers van de oorlogen en vredesoperaties vanaf het uitbreken van de 2e Wereldoorlog.

Er kan helaas ook dit jaar géén publiek aanwezig zijn bij de plechtigheden bij het herdenkingsmonument op dinsdagavond. Om toch samen te kunnen herdenken zal er een livestream van deze gebeurtenis worden uitgezonden. Klik hier om de livestream via Youtube te volgen. De uitzending zal ca 20 sec vertraagd zijn ten opzichte van de werkelijkheid.

Het thema van dit jaar is “Na 75 jaar vrijheid”. Er zullen kransen gelegd worden door de wethouder Tessa Geelen, de Dorpsraad en de Bond van Wapenbroeders afdeling Weert. Ook schoolkinderen zullen bloemen leggen bij het monument aan de Beatrixstraat. Volgens protocol mogen er helaas géén toespraken gehouden worden. Het programma start om 19.45 uur en zal slechts 20 minuten in beslag nemen. Kijk op je laptop, smart-tv of telefoon.