Nieuwjaarsreceptie Dorpsraad

De traditie om op de allereerste dag van het nieuwe jaar meteen met een bijeenkomst te starten, moeten we dit jaar helaas schrappen. Corona maakt dat echt onmogelijk.

Er is wel een aardig alternatief bedacht, zodat u toch nog iets van de nieuwjaarsborrel kan meemaken. Samen met het Roojer Dorpsfonds, zal de Dorpsraad Stramproy precies om 12.00 uur op 1-1-2021 een filmpje op www.rooj.nu zetten. Daarin naast een terugblik op 2020 en vooruitblik op 2021, ook de jaarlijkse premieregen door het Dorpsfonds. Daar zitten weer heel mooie initiatieven tussen voor 2021. En wellicht nog een leuke boodschap, door meerdere inwoners van het dorp. Alle reden om op de eerste dag van het jaar thuis te blijven, en te kijken op www.rooj.nu.

Wel zelf de bitterballen en wijn regelen, dat lukt ons nog niet digitaal…..