MiniRok 2020 afgelast

Een heel ander nieuwsbericht dan jullie van ons gewend zijn, het zijn immers ook totaal andere tijden die ongewoon snel over ons neer zijn gedaald. Het Corona-virus heeft alles rondom ons heen lamgelegd en waarop iedereen zijn vooruitzichten voor de komende maanden heeft moeten omgooien.

Door de nodige en genomen maatregelen vanuit de overheid om het virus in te dammen staat niet alleen economisch en sociaal heel veel even op pauze maar ook alles op het gebied van cultuur, muziek en festivals. Hoewel het op dit moment nog niet persé nodig is hebben we toch besloten om MiniRok deze zomer niet door te laten gaan. De zorgen omtrent de gezondheid van onze bezoekers en vrijwilligers en momentele onduidelijkheid hoe dit zich verder gaat ontwikkelen heeft ons dit besluit doen nemen.
Er zijn op dit moment veel belangrijkere zaken die aandacht vragen van ons allemaal.

Of we eventueel later dit jaar nog een editie gaan organiseren is op dit moment nog niet bekend, eerst de komende tijd met vereende kracht proberen goed door te komen.

Wij willen jullie allemaal alle sterkte toewensen de komende maanden. Let een beetje op elkaar!

Organisatie MiniRok,
Mark Deckers, Paul Schonkeren, David Vaessen, Martijn Janssen, Paul Haex, Paul Janssen.